Детайлът на пластмасовия профил на прозореца

от dimitar
PVC дограма кафява

PVC прозорците се произвеждат като многокамерна система с типична дълбочина на рамката от 70 до 85 мм. Това означава, че всеки пластмасов прозорец има достатъчно място за модерна централна уплътнителна система. В допълнение към конвенционалните уплътнения от вътрешната и външната страна, тя има централно уплътнение: По този начин областта на уплътнението е разделена на две зони, които могат да спестят енергия. В комбинация с двойно или тройно остъкляване, това води до постоянно добра U-стойност за PVC прозорци: Най-добрите стойности за измерванията варират от 0,6 W / (m2K) за енергоспестяващия прозорец ENERGETO 8000P до 0,75 W / (m2K) на евтиния IDEAL 5000S.

Енергийната ефективност и качеството играят основна роля за всеки пластмасов прозорец. Отделните модели обаче могат да варират значително помежду си. Проверете вашите изисквания и разберете за нашите индивидуални PVC модели:

  • IDEAL 5000S и 8000S;
  • Energeto 5000 и 8000;
  • Energeto 5000ED и 8000ED;
  • Energeto 8000P.

Разбира се, всички тези системи могат да бъдат произведени и с индивидуално допълнително оборудване като защитно стъкло или скрити фитинги, което ви дава възможност да конфигурирате почти всеки аспект на вашия модел прозорец в допълнение към енергийната ефективност.

Високо качество на пластмаса за звукоизолация

Със средна стойност на звукоизолация от Rw 37 dB до 45 dB, ефектът на изолация на вашите PVC прозорци е в безопасната зона за повечето жизнени ситуации. Препоръчителното ниво на звука обикновено се оценява на около 35 dB за живеене и 20 до 25 dB за сън. Следователно евтин PVC прозорец е добре въоръжен за повечето жизнени ситуации.

Система за защита от кражба

Стандартната версия на вашия PVC прозорец се допълва от монтиране на ActivPilot. Това осигурява основна сигурност с два защитни болта за гъби и предпазни пластини. Тази основна сигурност е достатъчна за повечето цели, но вашият PVC прозорец може да бъде допълнен с различни аксесоари в зависимост от приложението:

  • ActivPilot Select, скрити ножици и ъглови лагери;
  • ActivPilot Comfort, успоредно паркиране;
  • Високо управление, електронен мониторинг чрез магнитен контакт.

Между другото, прозорец с клас на устойчивост RC2 е напълно достатъчен за повечето жизнени ситуации.

Намерете индивидуалния дизайн

ПВЦ прозорците обикновено се доставят в бяло в стандартната им версия, но могат да бъдат оборудвани с индивидуален вид и различни декори. За тази цел можете да избирате от различни RAL цветове като каменно сиво или винено червено или можете да използвате декори като смърч, орех или златен дъб за класически вид на дърво.

Тези опции за персонализиране ви позволяват свободно да конфигурирате своите пластмасови прозорци според вашия собствен стил и например да определите цвета на прозорците на мазето, прозорците или прозорците на гаража независимо от прозорците на хола.

Ако искате да контролирате всеки аспект от външния вид на вашите прозорци, пластмасовите модели също могат да бъдат подходящият избор за вас: Както при прозореца от дърво-алуминий, който подсказва стилна модерност от външната страна на дървото, можете да използвате дървото вътре, за да създадете уютна топлина. Проектирайте пластмасови прозорци от двете страни на вратата по различен начин. Това може да го направите, като използвайте фин декор от дърво отвътре и впечатляващи цветове от външната страна.

Нека вашето творчество се пуска безплатно при проектирането на вашия PVC профил. Разгледайте цветовата палитра и бъдете вдъхновени.

0 коментара
0

Може още да харесате

Остави коментар