Как да подходим при избор на дограма?

от ivan
Kафява дървена дограма

Изборът на дограма, било то с цел смяна на старата или поставяне на такава в ново жилище, е сложен процес.

Фактори усложняващи процеса

-Разнообразието от дистрибутори – „Лъскавият обект в индустриална зона”, „Гаражът на пазара”, „Съседът, които има познат с фирма”;

Алуминиева дограма

-Разновидностите на производство – можем да избираме между алуминиева дограма, PVC дограма, дървена дограма;

-Времето за изпълнение на поръчка – често времето ни притиска и се налага да направим компромис и вместо това което искаме, да изберем това което има.

Думата, която обобщава всички посочени и непосочени фактори, оказващи влияние на нашето решение, е само една – „перспектива”. Голяма част от хората не могат да си позволят смяна на дограма всеки месец или всяка година и съответно при една такава покупка, трябва да бъдат предвидени всички детайли.

Как да вземем такова сложно решение?

Отговорът на този въпрос е лесен – Няма как, но има! На пръв поглед странен отговор, но всичко придобива смисъл, когато намесим продавач консултант/търговец. Съществува стереотип, според които търговците се интересуват само от това да вземат парите на клиентите, без да се интересуват от техните интереси. Истината обаче, е че връзката търговец – клиент съдържа в себе си много повече от просто продажба. В случая става дума за доверие.

Бяла PVC Дограма

За бъде опростен процесът по избиране, закупуване и поставяне на вашата PVC, дървена или алуминиева дограма, изберете фирма, която предлага разнообразни видове дограма и монтажни услуги. Доверете се на вашият консултант, който ще даде препоръки, спрямо вашите изисквания и ще се погрижи поръчката да премине с минимална ангажираност и максимално задоволство от ваша страна.

Вие и вашият консултант, споделяте обща цел – ВАШЕТО БЛАГО!

Ако все пак решите да се доверите на съседа Георги, задължително проучете и се запознайте с характеристиките на видовете дограми, и се допитайте до познати/приятели, които вече са минали през този процес. Такова „допитване” е форма на консултация, но не може да замести препоръката от специалист.

0 коментара
0

Може още да харесате

Остави коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.