PVC Дограми или Алуминиеви Дограми?

от andrey

За да може магазин да предложи правилната стока на своите клиенти, трябва да извлече максимална информация относно предпочитанията им към определения вид дограма. Масовото търсене от страна на клиентите, като се има предвид това, че те живеят в жилищни сгради, панелени блокове или къщи, предпочитат да бъде монтирана PVC дограма, като тя е с по-добри изолационни качества.

Плюсове на PVC дограмата

Предвид че хората масово живеят в жилищни сгради, панелени блокове или къщи – предпочитат да им бъде монирана PVC дограма. Тя се търси масово и е с по-добри изолационни качества. Това качество не позволява да проникне влага, конденз и мухъл. Но това разбира се е при нормални нива на влажност в самите помещения на нашите клиенти. Обикновено клиентите избират за защита от студ PVC дограмите, защото през прозорците се губи много повече топлина, отколкото през стените, тавана и пода. Като за това тя е по-силно предпочитана от клиентите , като големият бонус е, че има лесна поддръжка и не корозира.

Плюсове на алуминиевата дограма

Но като слаба страна на PVC дограмите е, че те се амортизират по-бързо от алуминиевите дограми, поради факта, че са изработени от органичен материал. Относно алуминиевите дограми, при тях нещата са малко по-различни по адрес на поддръжката им. Те имат по-дълъг живот и могат да бъдат преработвани многократно, като за клиента преработката им излиза много бюджетно.

Приложение на алуминиевата дограма

Алуминиевата дограма се използва навсякъде, където съществуват повишени изисквания за здравина. Затова този материал доминира при изграждането на зимни градини и окачени фасади. Относно минусите на алуминиевите дограми е, че те не пропускат влага, но отлагат конденз. При взето решение от клиент да се монтира алуминиева дограма на жилището му се взима предвид, това дали жилището е в близост до морски бряг. Ако е в близост до морски бряг, нивото на солеността ще причинява вреди върху вида на дограмата, което не е препоръчително. Като добавка един от най-големите и плюсове е, че е с висока степен на пожароустойчивост. За това в процес на извличане на максималната информация от клиента, ще му бъде предложен най-добрият вариант за него.

0 коментара
0

Може още да харесате

Остави коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.