PVC дограми за дома

от andrey
pvc window

Пластмасовите прозорци имаха лоша репутация. В продължение на много години те се смятаха за „евтини“. Смятаха се, че са с ниско качество заради по-ниската им цена. За щастие, това вече не е така, а точно обратното. PVC дограмите са сред най-популярните и универсални материали в строителната индустрия. Не е чудно, защото пластмасата е устойчива в периода на експлоатация и е енерго-ефективна.

PVC прозорците предлагат страхотно съотношение цена-качество, тъй като първо те имат ниска изкупна цена в сравнение с други прозорци, изработени от алуминий или дърво. Второ – имат много дълъг експлоатационен живот. Не е чудно, че PVC прозорецът се е превърнал в един от най-популярните. Радваме се да Ви помогнем да изберете вашите прозорци.

Предимства на PVC прозорците

PVC прозорците предлагат много предимства. Например те са евтини, енергоспестяващи и много лесни за поддръжка. PVC като материал е много здрав. Дъжд, слънчева светлина, сняг, лед и други влияния на околната среда не могат да му навредят. Следователно пластмасовите прозорци остават много стабилни в размерите си през целия експлоатационен живот.

white pvc window

Изолационни качества на PVC прозорци

Отговарят на специални изисквания в областта на топлоизолация, шумоизолация или взломоустойчивост. Многокамерната структура на профилите за прозорци GL System, изработени от PVC, осигурява добри стойности на изолация. По този начин намалява разходите за енергия и отопление. Тъй като рамката на прозорец е важна, когато става въпрос за ефективна топлоизолация.

Поддръжка на PVC прозорци

Изработени от висококачествено PVC, прозорците са изключително лесни за поддръжка и изискват малко поддръжка. Разтвор на перилен препарат е достатъчен за нежно и лесно почистване на дограмата, тъй като върху гладките профилни повърхности не се утаяват много прах и мръсотия. За разлика от дървените прозорци, PVC вратите и прозорците са по-лесни за почистване.

Висококачествените прозорци впечатляват с отличната си функционалност в продължение на много години. Поради дългия експлоатационен живот и ниските цени на прозорците, PVC прозорците са отлична инвестиция, също за поддържане на стойността на вашия имот.

0 коментара
0

Може още да харесате

Остави коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.