PVC дограми за дома

от andrey
pvc window

Пластмасовите прозорци преди време имаха лоша репутация. В продължение на голям период, те се смятаха за „евтини“. Смятаха се, че са с ниско качество, заради по-ниската им себестойност. За радост, това вече не е така, а точно обратното. PVC дограмите са сред най-популярните и универсални материали в строителната индустрия. Не е чудно, защото пластмасата е устойчива в периода на експлоатация и е енерго-ефективна.

PVC прозорците предлагат страхотно съотношение цена-качество, тъй като първо те имат ниска изкупна цена в сравнение с други прозорци, изработени от алуминий или дърво. Второ – имат много дълъг живот на употреба. Не е чудно, че PVC прозорецът се е превърнал в един от най-популярните. Радваме се да Ви помогнем да изберете Вашите прозорци.

Предимства на PVC прозорцитете

PVC прозорците предлагат много преимущества. Например, те са евтини, енергоспестяващи и поддържането им не е трудоемко. PVC-то като материал е много здрав. Дъжд, слънчева светлина, сняг, лед и други влияния на околната среда не могат да му навредят. Следователно пластмасовите прозорци остават много стабилни в размерите си през периода на ползване.

white pvc window

Изолационни качества на PVC прозорците

Отговарят на специални изисквания в областта на топлоизолация, шумоизолация или взломоустойчивост. Многокамерната структура на профилите за прозорци GL System, изработени от PVC, осигурява добри стойности на изолация. По този начин намалява разходите за енергия и отопление. Тъй като рамката на прозорец е важна, когато става въпрос за ефективна топлоизолация.

Поддръжка на PVC прозорците

Изработени от висококачествено PVC, прозорците не са трудоемки за поддръжка и не изискват усилия. Разтвор на перилен препарат е достатъчен за нежно и лесно почистване на дограмата, тъй като върху гладките профилни повърхности не се утаяват много прах и мръсотия. За разлика от дървените дограми и врати, PVC материалът е изключително лесно обслужващ се.

Висококачествените прозорци впечатляват с отличната си функционалност в продължение на много години. Поради дългия експлоатационен живот и ниските цени, PVC продуктите в строителството остават доста оправдана инвестиция, защото вдигат стойността на Вашия имот.

0 коментара
0

Може още да харесате

Остави коментар