Какво представляват ПВЦ прозорците с наклон и завой?

от andrey

Преди да преминем към предимствата на накланянето и завъртането на PVC прозорците, важно е да разберем какви точно са те. ПВЦ прозорците с накланяне и завъртане са тези, при които рамката е направена от uPVC (твърда пластмаса). Отварят се като се накланят навътре, така че прозорецът да се отвори в горната част или чрез завъртане навътре отстрани, както бихте направили с прозореца на крилото.

Предимствата на PVC

Фактът, че тези прозорци са направени от PVC, всъщност е невероятно добро нещо. PVC прозорците стават все по-популярни поради следните факти:

  • те не се напукват
  • не се изкривяват
  • не ръждясват
  • не изгниват
  • не избледняват, независимо на какви атмосферни условия са изложени.

Това ги прави идеални за суровия климат в Австралия, тъй като можете да ги използвате успешно в крайбрежните райони през пустинните райони и всичко между тях. ПВЦ прозорците с накланяне и завиване също са напълно устойчиви, а също така са устойчиви на пожар. Най-хубавото е, че те са невероятно ниски в поддръжката – всичко, което трябва да направите, е да им осигурите бързо почистване всеки път и отново!

ПВЦ прозорците с наклон и завой са многостранни!

Друго огромно предимство на накланящите се и завъртащи PVC прозорци е колко универсални са те. Това се дължи главно на това, че имате избор как да отворите прозореца. Наклонете го, за да създадете отвор в горната част и ще имате отвор, който проветрява дома ви старателно и ефективно. Можете също така да изберете да завъртите прозореца си, за да го отворите, отваряйки го до 180 градуса. Отново това е отлично за вентилация, но накланящите се и обръщащите се PVC прозорци са привлекателни, независимо как ги отваряте. По същество те стават функция, а не просто нещо, което използвате.

Опции за остъкляване

Ако изберете PVC накланяне и завъртане на прозорци, не е нужно да се притеснявате, че в чашата ще използвате само една опция. Докато единичното остъкляване често е най-популярният избор, вие не се ограничавате само до това. Можете също да монтирате двойно стъкло, което е топло и акустично изолиращо, или дори да изберете троен стъклопакет, който е още по-добър. Разбира се, можете да поставите и стъкло с ниска емисионност, закалено защитно стъкло или всякакъв друг вид стъкло, което харесвате.

0 коментара
0

Може още да харесате

Остави коментар